“ANĐELA RASKIDA SA ZVEZDANOM ČIM BUDE VIDELA RODITELJE!” Zadrugar osuo paljbu po Đuričićevoj “Pristaje na sve sada”

 “ANĐELA RASKIDA SA ZVEZDANOM ČIM BUDE VIDELA RODITELJE!” Zadrugar osuo paljbu po Đuričićevoj “Pristaje na sve sada”

Zadrugar Miljan Vračević pozvan je od strane Drveta mudrosti na razgovor o aktuelnostima u Beloj kući.

Vračević je osuo žestoku paljbu po Anđeli Đuričić, te izneo jasan stav da je on za pomirenje Zvezdana Slavnića Ane Ćurčić.

Miljan je stava da će se Anđela i Zvezdan razići čim ona bude porazgovarala sa svojim roditeljima i prijateljima.

– Ana je jedan predivan čovek. Ja sam rekao i za nju i za Zvezdana. Ani kada se kaže nešto kao što sam joj ja rekao pre neku noć da ne može da bude prijatelj sa Slađom, odnosno Užičkom Žizelom, isto tako se radi i sa Majom. Onda ona kaže da li ja pričam sa nđelom, nemam ja uopšte taj osećaj što se je ona njoj uzela muž. U Zadruzi ako ispadneš baš nešto pametan, ne treba ti puno da budeš. Uzela je da se svađa tu na nivou mesne zajednice, a ovamo ima svetski rat. Ona je tu raspravlja sa Žanom oko Marka, koja veze sa vezom nema. Da li su oni zvali Necu, šta će ti neca u krevetu? Ko je kome tu šta ponudio, da budu fejk u vezi ili ko zna šta. Ana se uzela da rešava to, pod pokroviteljstvom Zorice Marković i ušli su tako u problem ni iz čega. Oko tih trivijalnih stvari su se posvađale, da im je taj sukob bizaran. Da se posvađaju dve majke oko toga da li je jedan dečko gej ili nije gej. Jedna budalaština, ali mislim da voze priču, da skreću pažnju na te trivijalne stvari. – rekao je Miljan.

– Ako hoćemo da komentarišemo jasne odnose, onda moramo da imamo stav. Bio je problem sa Sanjom i Markom, mislim da su to ispeglali. Zvezdan je u pravu, Zorica kaže Ana je u pravu i tu kreće sukob, a da uzmi nešto konstruktivno da raspravljaju.. Pokušavamo po svaku cenu da nametnemo nešto. Preigrali su se u nekim stvarima. Anđela definitivno voli Zvezdana, to je pokazala. Pokazala je da je od prošle godine, pokazala je da nema kočnicu. Sve ovo što preživljava, mislim da svakog dana i dan danas doživljava stvari koje je doživljavala sa Majom. Ona prihvate sve. Devojke i dalje imaju tu neku laganu priču, to njoj i te kako ne odgovara. Ja mislim da je to njoj jedna velika zabluda, kad joj budu roditelji, prijatelji govorili da će da shvati. Moraš biti svestan sebe, svestan nekih stvari. Mislim da tu nema sreće za to, što je i najrealnije. On čovek ima svoj svet. Nemaju zajednički cilj. Filip i Aleksandra su podigli to na jedan nivo kad imaju najmanje problema. Imaju problem boravka ovde, dugo godina su ovde, ne mogu ni oni da se odupru rijalitiju iako su oni tamo izolovani u rehabu. Kad su bili njihove uspomene, oni su bili deca. – rekao je Miljan.

Detaljnije u videu ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Miljana Kulić iznela detalje svađe između Marije i produkcije “Svete se preko mog deteta!”

KLIK OVDE ZA CELU EMISIJU