ANĐELA NA BOGA NE MISLI, NAJVEĆI SMRTNI GREH ČINI! Književnica žestoko osudila najpoznatiju ljubavnicu

 ANĐELA NA BOGA NE MISLI, NAJVEĆI SMRTNI GREH ČINI! Književnica žestoko osudila najpoznatiju ljubavnicu

Srpska književnica i bivša učesnica “Farme” Jasmina Rakitić, poznatija kao Jasmina Ana, komentarisala je ljubavni trougao Anđele Đuričić, Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić.

 Mlada zadrugarka bila je posebno targetirana na mapi osuda.

Jasmina Ana
Foto: Youtube printscreen/Red TV


– Ana je bila slomljena kada je došla, njoj je sve to teško palo. Oni su imali lepe trenutke u braku, to je sve pomešano. Meni je Anđela najčudnija od svih. Ne zna gde se nalazi, misli da je uhvatila najveću premiju u Beogradu – rekla je bivša učesnica rijalitija, ali se tu nije zaustavila.

Anđela Đuričić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Svaki normalan čovek vidi njen strah. Ja ne znam da li je Anđela zaljubljena, ali je ona onaj tip osobe koji kad nešto započne, tera onako do besvesti. Ona Anđela od prošle godine je bila lažna, a ovo je sad prava Anđela. Nije onaj dečko Mateja džaba bežao od nje. Bilo mi je čudno u početku što onaj Mateja onoliko beži od nje i bilo je očigledno da ne želi da bude sa njom. Ima neku opasesivnu paranoju, neku upornost čudnu i čudno je što na sve pristaje da bi opstala sa Zvezdanom, on joj govori svašta. Ona se grčevito uhvatila za tu priču, jer vidi da je nepromišljeno ušla. Ono njeno svađanje sa Anom mi je isto grozno. Ta gordost koju ona pokazuje, ona misli da je to lepa osobina, a to je jedan od najvećih smrtnih grehova – dodala je Jasmina.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.