“ANĐELA JE MOŽDA U DRUGOM STANJU!” Zvezdan DOŽIVEO SLOM, pobegao napolje, ona za njim – “Stani, molim te!”

 “ANĐELA JE MOŽDA U DRUGOM STANJU!” Zvezdan DOŽIVEO SLOM, pobegao napolje, ona za njim – “Stani, molim te!”

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Mikica Bojanić su razgovarali u pabu, a tokom ovog razgovora se otkrilo dosta, do sada nepoznatih informacija. 

– Ona je pričala sa Zoricom i Mićom, to je tako. Aleksandra laže, Filip je rekao istinu. Njoj se dečko sviđa. Ona je u izolaciji bila iskrena, sada nije – rekla je Anđela.

– Ja nisam ni zbog koga došao ovde, ali ti govorim. Mića njoj kaže: “Ponizio te je Filip”, ali ona itekako radi sama šta hoće – rekao je Mikica.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Mikica Bojanić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja to pričam celo vreme, samo za Zvezdana. Ja slušam nešto, a ne znaš šta smo pričali u izolaciji pre ovoga – rekla je Anđela.

– Znači vi ćete imati problem dokle god ste ovde? – pitao je Mikica.

– Ne. Pričali smo u izolaciji, napravila sam ljubomornu scenu za film, nigde veze. On se budi, kaže mi: “Bilo je simpatično”, ali je to bila šala – rekla je Anđela, a u tom trenutku je u pab ušao Zvezdan.

– Buraz, da ti kažem nešto… Ja sam imao s*ks sa njom i svaki put sam završio u nju, ona može da dobije dete. Da li treba da pričamo nešto dalje? – rekao je Zvezdan i šokirao, a potom se pokupio i besno otišao, dok je Anđela trčala za njim i molila ga da stane.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.