Anđela Đuričić IZGUBILA BEBU! Zadrugarki pozlilo od HRONIČNOG STRESA, Zvezdan plakao zbog NEROĐENOG SINA!

 Anđela Đuričić IZGUBILA BEBU! Zadrugarki pozlilo od HRONIČNOG STRESA, Zvezdan plakao zbog NEROĐENOG SINA!

Anđela Đuričić je prokrvarila usled stresa koji svakodnevno doživljava od Zvezdana Slavnića na imanju u Šimanovcima, posle čega je navodno izgubila bebu. Crnogorka se konstantno nervirala zbog toga što je Slavnić s njom i Majom Marinković skoro u paralelnoj vezi, pa je dovelo do toga da joj pozli. Zadrugari su odmah počeli da komentarišu da ona zbog stresa ne može da iznese trudnoću.

Zvezdan je u razgovoru sa Zoricom Marković priznao da mu je velika želja da dobije naslednika, pa je u jednom trenutku počeo da plače kad mu je pevačica rekla da ne sme da napada i nervira Crnogorku ako zaista misli da mu ona rodi dete.

– Ceo život želim da imam sina. Volim svoju ćerku najviše od svega, ali ne krijem da mi je san da imam naslednika – govorio je Zvezdan.

Anđela Đuričić
Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

– Razumem tebe i tvoje želje. Ja sam tako vaspitana, možda sam zatucana i prevaziđena, ali smatram da je normalno i da treba svaki muškarac da želi da produži lozu. Zato sam i razumela tebe zašto želiš sina. Ali ako hoćeš ova mala da ti ga rodi, onda ne možeš ovako da se ponašaš. Vidiš da njoj malo-malo nije dobro, pije lekove za smirenje, to ne može tako. Kažu da je i prokrvarila, mada ne slušam sve šta pričaju pošto znam da i dosta lažu, ali saberi se malo – rekla mu je Zorica.

– Kad pomeneš decu, odmah počnem da plačem. Znam da nisam primer za decu, ali mogu da budem primer da ne bude kao ja. Možda će da bude genije i legenda i da bude pored Džordana, možda bi sin išao dedinim putem. Mnogo bih voleo da imam sina – nastavio je Slavnić.

Zvezdan Slavnić
Foto: Instagram printscreen/Zadruga official

U njihov razgovor se umešala i Ana Ćurčić, te otkrila da je Slavnić oduvek žudeo za jednim sinom, te da želi da neko nastavi njegovu lozu.

– Zvezdan jeste hteo sina, naravno, Sara mu je prva, ali mu je bitno da nastavi lozu. To je muškarcima bitno, meni je da je živo i zdravo. Možda mu se san ostvari s ovom malom – pričala je Ana.

Zorica Marković, Ana Ćurčić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Inače, za Anđelinu trudnoću se saznalo kada su gledaoci tokom emisije čuli rečenicu koja je pokrenula lavinu komentara. Tokom jedne od rasprava Anđela je skočila srčano da bi iznela mišljenje, na šta je Filip Car odmah reagovao: “Ne skači, trudna si!”

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.