ANASTASIJA I NEMANJA ZAKAZALI VENČANJE! Isplivali detalji gala proslave, ODLUKA Ražnatovićeve promeniće im život

 ANASTASIJA I NEMANJA ZAKAZALI VENČANJE! Isplivali detalji gala proslave, ODLUKA Ražnatovićeve promeniće im život

Anastasija Ražnatović i njen izabranik fudbaler Nemanja Gudelj venčali su se krajem jula u manastiru Rajinovac kod Grocke, u prisustvu kumova i porodice mlade pevačice.

Venčao ih je vladika Stefan, odnosno Stefan Šarić, koji je, inače, duhovnik njene majke, pevačice Svetlane Ražnatović – Cece. Budući da građanskog venčanja još nije bilo, iz krugova bliskih pevačici izašla je informacija da je u planu velika svadba.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
Foto:instagram printscreen/manastirskiproizvodi.rs/ATA

Javnost zanima koliko stotina zvanica će biti prisustno na velikom slavlju i u kom mestu u Srbiji će se organizovati proslava, ali kako su prijatelji zaljubljenog para otkrili, venčanje je zakazano za drugo polovinu decembra, ali ne u našoj zemlji, već u Španiji, gde bračni par živi.

Kako prenosi “Story”, na građanskom venčanju u Španiji prisustvovaće sela šira familija Ražnatović-Ocokoljić, Anastasijina kuma – glumica Tara Milutinović, kao i nekoliko najboljih prijatelja. Planirano je dvadesetak gostiju iz Srbije, zatim Nemanjini drugovi iz Španije, a zasad nije poznato da li će slavlju prisustvovati i njegova porodica, koja nije bila na crkvenom vnčanju u Srbiji. 

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
Foto:instagram printscreen/Anastasija Ražnatović

Par je nedavno kupio vilu u Španiji, na samoj obali, s predivnim pogledom na more, što je novost u njihovom životu. Naime, zaljubljeni supružnici do sada su živeli u istom dvorištu s porodicom talentovanog sportiste mada su, doduše, delili samo dvorište, budući da su imali zasebnu kuću

Od sada će imati potpunu izolaciju, što će im oboma biti novina u zajedničkom životu.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
Foto:instagram printscreen/Anastasija Ražnatović

Kako još saznaje pomenuti časopis, Anastasija će uzeti prezime Gudelj i neće nastaviti s muzičkom karijerom jer je rešena da se posveti bračnom i porodičnom životu koji je daleko od njene zemlje i njenih fanova. Ona je nedavno došla u Beograd kako bi obišla porodicu. Uživala je u igri s dcom njenog brata Veljka, a sve je posebno dirnulo kad je na društvenim mrežama podelila snimak kupanja Veljkovog mlađeg sina Krstana, koji je rođen u aprilu ove godine. Lepa Cecina ćerka veoma je posvećena teka, a rođenje bratanaca produbilo je njenu želju da postane majka, što je kulminiralo pronalaženjem srode duše- fudbalera Gudelja. On je sa suprugom došao u Srbiji zbog svojih profesionalnih obaveza, a ona je vreme u Beogradu iskoristila između ostalog za promenu imidža. Posetila je svog frizera, koji joj je skratio kosu, posvetleo je i izvukao pramenove. Anastasija sada izgleda još zanosije ali joj izabranik sve više nedostaje, te broji dane do povratka u Sevilju. 

Anastasija Ražnatović
Foto:instagram printscreen/Anastasija Ražnatović

Njihova ljubav otpočela je prošle godine najpre diskrento, rodila se iz poznanstva preko zajedničkih prijatelja, a obelodanjena je u aprilu 2022. godine. Sve se brzo odvijalo i nije prošlo mnogo vremena kada su oboje shvatili da ne ćele da budu jedno bez drugog. Muzička zvezda je, vođena iskrenom ljubavlju, bez razmišljanja spakovala kofere i otputovala u Sevilju, počevši novu životnu etapu. Njen izabranik znao je da ceni njenu žrtvu, budući da se Cecina ćerka zbog veze odrekla muzike i dotadašnjeg stila života. Srpski reprezentativac je svoju devojku od milošte prozvao Buba i domah je znao da je ona osoba sa kojom želi da provede život.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
Foto: Srbija Danas

Čini se da njihovoj sreći ništa ne može da stane na put, i da su svoj život do detalja isplanirali i skockali po zajedničkim stremljenjima i željama. Savršeni dvojac iskrojio je duboku i stabilnu ljubav koju nikakve okolnosti ne mogu da poremete. 

BONUS VIDEO: Rada Manojlović odbila pesmu koju je snimila Karleuša: Otkrila i zašto