ANA SA MODRICOM IZNAD OKA! Detalj koji baca novu senku na slučaj – Brajan pretio da će je ubiti (FOTO)

 ANA SA MODRICOM IZNAD OKA! Detalj koji baca novu senku na slučaj – Brajan pretio da će je ubiti (FOTO)

Foto: Facebook/Printscreen/Ana Walshe

Skoro dve nedelje nema pomaka u istrazi nestanka Ane Volš (39) iz Kohaseta u Masačusetsu, a gotovo svakog dana se pojavljuju nove informacije o odnosu koji je nestala Beograđanka imala sa uhapšenim suprugom Brajanom (46).

Brajan je uhapšen zbog ometanja istrage, a da je par svojevremeno imao probleme najbolje ilustruje to što je Ana, tada Knip, pre nekoliko godina prijavila supruga zbog pretnji, a čak je jednom i objavila fotografiju s masnicom na oku.

Kako su američki mediji preneli, prvi znaci da nešto nije štimalo u odnosu Brajana i Ane pojavili su se davne 2014. godine.

– Pre nego što su se verili, Ana je rekla policiji u Vašingtonu da joj je Brajan pretio da će joj ubiti – piše Daily mail.

Nekoliko godina kasnije, tačnije 2018. Ana je objavila selfi na Instagramu sa modricama oka. O čemu se radi i kako je Ana zadobila pomenutu modricu, nije poznato.

Slučaj nestanka Ane Volš već dve nedelje prati američka i srpska javnost. I dalje nije poznato šta se dogodilo 1. januara, kada se trag Beograđanki izgubio. Ana, rodom iz Beograda, duži niz godina živi i radi u Americi, gde se nalazi na mestu direktorke jedne kompanija.

Oči istražitelja već dve nedelje uprte su u njenog supruga Brajan zbog niza čudnih okolnosti. Naime, on je priveden zbog ometanja istrage, a utvrđeno je da je nakon nestanka supruge kupio veću količinu sredstava za čišćenje, te da je, kako su američki mediji preneli, pretraživao na internetu kako se otarasiti tela od 52 kilograma.

Takođe, u kuću supružnika pronađen je krvav nož.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *