ANA POKAZALA NOVOG DEČKA! Darko JAVNO raskrinkao NJENU AFERU, spremni su da stanu na LUDI KAMEN!

 ANA POKAZALA NOVOG DEČKA! Darko JAVNO raskrinkao NJENU AFERU, spremni su da stanu na LUDI KAMEN!

Život zadrugarki iz dana u dan sve više interesuje javnost. Iako se “Zadruga6” završila pre nekoliko nedelja, interesovanje za privatne živote ukućana ne jenjava.

Darko Tanasijević, voljan da zadovolji ljubopitljivost širokog auditorijuma, pozvao je zanimljive goste u emisiju “Narod pita”, a često je i u privatnom kontaktu sa zadrugarima.

Darko Tanasijević
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Bivša zadrugarka Ana Spasojević na Instagram profilu objavila je fotografiju sa novim frajerom, za kog su mnogi posumnjali da joj je dečko. Naime, Ana nakon izlaska iz Zadruge nije mnogo govorila o emotivnom životu, ali je sada odlučila da objavi fotku sa momkom, pa se u komentarima moglo videti da su mnogi pomislili da su zajedno. 

Tu teoriju je pospešio i voditelj Darko, koji je u komentaru ostavio ,”Živeli mladenci”, nakon čega su usledile brojne čestitke. 

Spasojevićeva mu je odgovorila sa: “Ljubav za tebe”, a za sada još uvek nije poznato da li je u pitanju zaista njen verenik. 

Ono što je sigurno jeste da joj je ovo novi dečko, budući da je pre nekoliko dana takođe objavila fotografiju sa njim, pa se u komentarima mogu naći oni koji podržavaju njihovu vezu. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.