ANA JE UŠLA U ZADRUGU DA VRATI ZVEZDANA: Priču o nasilju je naknadno iznela, to joj je bilo “PLAN B”

 ANA JE UŠLA U ZADRUGU DA VRATI ZVEZDANA: Priču o nasilju je naknadno iznela, to joj je bilo “PLAN B”

U novom izdanju emisije “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo našu poznatu pevačicu, Vesnu Vukelić Vendi.

Vendi nam je u emisiji otkrila svoje mišljenje o aktuelnim dešavanjima u Zadruzi, kao i o glavnim akterima, Zvezdanu Slavniću, Anđeli Đuričić i Ani Ćurčić.

Vesna nam je u emisiji prokomentarisala i pomenuto nasilje za koje je Ana Ćurčić optužila Zvezdana Slavnića, pa se dotakla i samog ulaska u Zadrugu Ćurčićeve, tvrdeći da je Ana ušla u rijaliti da bi vratila Zvezdana, a potom je pomenula temu nasilja, kada je videla da ne može da ga navodno odvoji od Anđele.

Foto:SrbijaDanas

 Ana je na Instagramu držala lajv i rekla da raskid azbog Aleksandre, a onda ušla unutra, zdravi se sa njom, sve je super, jer je njoj zapravo problem bila Anđela jer je shvatila, sam Zvezdan je i rekao da dok je pratio Zadrugu da mu se ona sviđala. On je nju pikirao, da. – rekla je Vesna, pa nastavila:

– Ona je shvatila posle dvadeset dana da on neće da odustane od Anđele, onda ide na plan B. Plan B je reći ću da si me maltretirao. Jer njegovo ponašanje je suicidno, on sevi radi zlo, a ne njoj. – rekla je Vendi

DA POGLEDATE CELU EMISIJU KLIKNITE NA LINK OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ZABRANJEN NA PINKU – Ekskluzivno Bebica progovorio “Miljana i ja nećemo raskinuti nikada Mariju volim kao majku”

CELA EMISIJA KLIK OVDE