“ANA JE PRELJUBNICA, BILA JE SVE VREME SA…” Šok tvrdnje na račun Ćurčićeve, sada se svi pitaju samo jedno!

 “ANA JE PRELJUBNICA, BILA JE SVE VREME SA…” Šok tvrdnje na račun Ćurčićeve, sada se svi pitaju samo jedno!

Sinoć u toku emisije “Narod pita”, voditelj Darko Tanasijević ugostio je Sofija Unu Manić, Nenada Lazića Necu Žanu Omniu i sa njima je komentarisao aktuelna dešavanja.

Nezaobilazna tema bio je i odnos između bivše zadrugarke Ane Ćurčić i Ace Bulića.

– Gledala si da je Aca gostovao u mnogim emisijama kakvo mišljenje imaš o njemu? – upitao je Darko.

– Ja sad javno da iznosim šta znam i šta sam čula, ali totalno mi je taboo tema da čovek koji je sebe oslovljavao kao bitnom osobom, da snima tik tok sa Necom i Anom. Ja imam prijatelje koji su ozbiljni ljudi ne snimaju Tik Tokove. Čovek koji sebe naziva imenom i prezimenom u ovom gradu, snima Tik Tok sa detetom od 20 godina. Objasnite mi potrebu za medijskim pojavljivanjem – rekla je Žana.

– Aca Bulić je jedan gospodin i šmeker. Jedna vrlo kulturan čovek, koji nema predrasuda. I srećan rođendan Aci Buliću – rekao je Neca.

– Zašto Aca Bulić nije pomogao Ani kroz sve ove godine? Ana je preljubnica bila je sve vreme sa Acom – upitala je Žana.Foto: Srbija Danas

– Sa Urošem Ćertićem sam na sudu jer mi je ukrao novac, afera pile, sanduk taktika. To je bolest, klepotmanija, bolest koja se leči. Povra*a mi se od ovih gradskih faca – rekla je Sofija Una.

– Zvezdan Anu jedan jedini put fizički nije pipnuo. Svako svakome može da preti, ali fizički je nije pipnuo – rekla je Žana.

– Postoje žene koje izazivaju, kada izazovete muškarčinu i posle ste vi jadne – rekla je Sofija Una.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *