“ANA IMA OZBILJNU DIJAGNOZU!” Bivša zadrugarka žestoko oplela po Ćurčićevoj: “Pogubila se u glumi!”

 “ANA IMA OZBILJNU DIJAGNOZU!” Bivša zadrugarka žestoko oplela po Ćurčićevoj: “Pogubila se u glumi!”

Jelena Batos, bivša učesnica Zadruge, poznata je po svom oštrom jeziku te je iz tog razloga mnogi prate na društvenoj mreži Instagram gde se ne libi da kaže svoje mišljenje o aktuelnim temama u tekućoj, šestoj sezoni Zadruge.

Ove sezone, iako ima armiju fanova, Jeleni ipak Ana Ćurčić nije jedan od favorita, te često pominje da je zapravo njen ulazak igra kako bi vratila Zvezdana Slavnića, te da je u mnogim temama zapravo Ana slagala.

Ovog puta se osvrnula na njeno učešće i nije imala lepe reči za Ćurčićevu i njen odnos sa Majom Marinković koji ne smatra normalnim:

– Žena koja je ušla slomljena, propala i povređena radi prevare od strane svog dečka, kaže da joj je super drugarica devojka, koja može ćerka da joj bude, pritom spavala sa tim čovekom za kojim ona pati i koji joj je uništio život, njene reči. Pre 15 dana je iznela da ga voli još uvek a večeras kaže ovako vezano za Maju. Pogubila se u glumi svojoj jer ima ozbiljnu dijagnozu zvanu klimaks sa kompleksom – napisala je Jelena.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Provela noć sa UBICOM pred MASAKR: Jeziva ispovest zadrugarke o Urošu Blažiću iz Mladenovca “Bio je pažljiv i nasmejan”

KLIK OVDE ZA STRAVIČNU ISPOVEST ZADRUGARKE O UBICI IZ MLADENOVCA