“ANA I ZVEZDAN SE NEĆE POMIRITI!” Ša otkrio DETALJE ODNOSA turbulentnog para, pa POMENUO i Anđelu: “Povukla se…!”

 “ANA I ZVEZDAN SE NEĆE POMIRITI!” Ša otkrio DETALJE ODNOSA turbulentnog para, pa POMENUO i Anđelu: “Povukla se…!”

Nenad Aleksić Ša izbačen je sinoć iz Zadruge.

Stigao je u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, gde ga je prvo dočekao otac Zoran. Njih dvoje imali su jako emotivan susret, a Kiza mu je odmah pokazao sliku bratanca, kojeg je reper dobio dok je boravio u “Zadruzi”.

Ša je prokomentarisao odnos Zvezdana Slavnića, Ane Ćurčić i Anđele Đuričić.

– Jedno drugo baš vole, ali mislim da su došli do kraja puta. Zvezdan je zbunjen, mnogo je prošao, koledž, ovo je light varijanta. Mislim da su došli do kraja puta, ali ostala je još pet meseci – rekao je reper.

– Šta se dešava sa Anđelom? – pitala je Dušica.

– Ona se povukla, on pita s vremena na vreme šta se dešava sa njom, glupo mu je da pita, ali kao da li ona glumi žrtvu. Ja to ne bih rekao, mislim da je samo povređena devojka. Mislim da Zvezdan i Anđela neće biti zajedno, ako se ne vrati dalje, on će da nastavi dalje. Ako se Ana i Zvezdan ohlade, mislim da se Ana ne vraća tom odnosu, ni Zvezdan, to je moje mišljenje, ali pet meseci je do kraja. Oni i da se vrate, uvek će biti prebacivanje, javna prevare, ajde da je u četiri zida i da nema težinu. Opet će biti osuda naroda. Mislim da će biti jako dobri prijatelji – pričao je Ša.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: “MILICA NIJE DOBILA OTKAZ” Bora Santana progovorio o RASKIDU sa njom “Videla je SVE PORUKE”