ANA I ACA SE OPARILI: Bulić pokrenuo biznis sa ovom ZADRUGARKOM – a tek da vidite sa kim su još uhvaćeni!

 ANA I ACA SE OPARILI: Bulić pokrenuo biznis sa ovom ZADRUGARKOM – a tek da vidite sa kim su još uhvaćeni!

Foto: Srbija Danas

Svi su gledali u neverici!

Ana Ćurčić i Aca Bulić otkako su se pomirili i uplovili u ljubavnu romansu, ne prestaju da uživaju, izlaze, zaljubljeno se gledaju i svojom srećom, hteli – ne hteli, provociraju one koji su od samog starta bili protiv njih.

Na socijalnim mrežama počeo je da kruži snimak na kom se vidi da njih dvoje, pored Zorice Marković i blizanaca Prederaga i Nenada Lazića uživaju u pesmi i veselju. Malo ko bi očekivao ovo društvo na jednom mestu, ili pak ne?

Zorica Marković
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Osim po učešću u rijalitijima i muzičkoj karijeri, Zorica Marković je u narodu prepoznatljiva i kao dugogodišnji ugostitelj, te su se svojevremeno u njenim restoranima i kafanama okupljale brojne ličnosti sa javne scene.

Markovićeva je pre dve godine otvorila kafanu na Voždovcu sa poslovnim partnerom, međutim, saradnja je usled nesuglasica ubrzo prekinuta, te Zorica više nema ništa sa tim objektom. 

Zorica je sada, posle dve godine, pronašla novog poslovnog partnera za otvaranje ugostiteljskog objekta i to pomoću prijateljice iz Zadruge, Ane Ćurčić. U pitanju je Anin partner – Dragan Aca Bulić.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *