ANA ĆURČIĆ TRUDNA?! Bliska osoba otkrila sve detalje – zadrugarka će izgoreti zbog informacija koje su dospele u javnost

 ANA ĆURČIĆ TRUDNA?! Bliska osoba otkrila sve detalje – zadrugarka će izgoreti zbog informacija koje su dospele u javnost

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Prijateljstvo Ane Ćurčić i Milene Kačavende je puklo nakon što je zadrugarka saznala kakve je sve laži kuma iznosila o njenom životu. Ana je poručila da ne želi više ni da čuje za nju i da nema potrebe da joj se obraća. 

Kačavenda je jednom prilikom zapretila da će izneti sve što zna o Aci Buliću i Ani i od tog momenta oni je više ne spominju. Sada se Milena ponovo oglasila za domaće medije i prokomentarisala njihov odnos. 

– Ne znam zašto me zaobilaze u širokom luku, to je pitanje za njih, ja nemam više šta da kažem. Više mi ništa nije čudno, i jedino ako me pozovu u hotel na Mars iznenadiću se. Ne bi me čudilo ni da je Ana u drugom stanju, a ni da dobiju četvorke – kaže Milena i dodaje da njihovi prijatelji ne mogu da veruju šta je sve Ana spremna da uradi.

Ana Ćurčić, Milena Kačavenda
Foto Srbija Danas/Instagram Printscreen/milenaacademy

– Svi naši zajednički prijatelji, a nemamo ih puno, u šoku su. Više je niko ne komentariše, ona te prijatelje više nema. Ja sam čvrsto rešila da se time više ne bavim. Ne znam da li joj je ostao neko od prijatelja, osim novopečene drugarice Zorice Marković. Blokirala me je na Instagramu, tako da ne pratim njen život. Sada je red da se bavim sobom.

– I da dodam, pošto me optužuje da sam samu sebe prozvala kumom, nisam to ja učinila nego su me žene tako nazvale Kuma nacionale, jer kažu da sam spojila bivšu Jugu. Da sam mogla da biram neki nadimak ili umetničko ime, ne bih izabrala da budem kuma sigurno.

Aca Bulić, Ana Ćurčić, Milena Kačavenda
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Na pitanje da li se nakon svega čula sa ženom Ace Bulića, koju je on ostavio zbog Ane, Milena je bila ironična:

– On ženu nema već 119 godina. Kako sam mogla da pričam sa njom kada ne postoji.

Ekskluzivnu ispovest Ivana Marinkovića o odnosu sa malim Željkom, o ponudi Pink televizije i saznanjima o prevari Ane Ćurčić, poslušajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.