“ANA ĆE PRIGRLITI ANĐELU, PLAKAĆE JOJ NA RAMENU!” Najavljen PAKT ljubavnice i Ćurčićeve, Zvezdana čeka PAKAO

 “ANA ĆE PRIGRLITI ANĐELU, PLAKAĆE JOJ NA RAMENU!” Najavljen PAKT ljubavnice i Ćurčićeve, Zvezdana čeka PAKAO

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Svima je poznato da kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda nema dlake na jeziku i vrlo rado komentariše aktuelnosti u “Zadruzi”.

U lajvu na svom Instagram profilu čuvena kuma je prokomentarisala sve aktuelnosti u Beloj kući vezane za svoju kumu.

Dotakla se i glavne teme medija, Anđele Đuričić, koja je doživela nervni slom nakon što je Zvezdan prevario sa Majom Marinković.

Milenini pratioci su konstatovali da Anđela očigledno nije dobro, što je i kuma potvrdila.

– Anđela nije dobro, a kako bi bila… Jadna joj majka. Nije lako biti Helga. Ne znam da l’ je Ana saznala za taj s*ks. Ja da uđem samit nesvrstanih bi očistio kuću, ne znam kako sidu nisu dobili. Konačno smo dobili šta smo čekali, danas je dan zakuvavanja. Zadruga više neće biti dosadna – poručila je Milena.

Milena Kačavenda, Ana Ćurčić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Srbija Danas

Prokomentarisala je i Anine česte razgovore sa Zvezdanom i progovorila o potencijalnom pomirenju.

–  Jedno veče se izvrištala, pa opet stala sa ovim neokupanim odronom ljudskim da se oproste. Sad kad je saznala za Maju opet će imati razgovor, da se opet oproste. Stvarno to više ne mogu da gledam, govna mi se jedu. Podržavam moju kumu ali… Plače mi se od njenih kodeksa, puštaš da te j*be u zdrav mozak. Ispada: “sedite žene kući i trpite”. Dokle, dok ne dobijete rakčinu i raspadnete se od bolesti? Nema šanse da se pomire… – rekla je kuma.

Ana Ćurčić, Anđela Đuričić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Čuvena kuma je zapanjila sve pratioce izjavivši da očekuje da će Ana i Anđela postati drugarice! Kako je ubeđena da će se ovo desiti, Zvezdana čeka pravi pakao.

– Nadam se da će nam fanovi j*bati majku kad Ana prigrli Anđelu i dozvoli da joj se isplače na ramenu. Ja to očekujem jer je Ana dobra duša i nije rijaliti igrač. Ako se to desi meni će pola regiona j*bati kevu, biću razapeta na stubu srama – zaključila je Kačavenda.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Luna Đogani ekskluzivno otkrila sve detalje nove trudnoće!