“AMBASADORKA BLAMA!” Diskvalifikovan iz Zadruge – vređao PRODUKCIJU i voditeljku PINKA! Sraman potez (VIDEO)

 “AMBASADORKA BLAMA!” Diskvalifikovan iz Zadruge – vređao PRODUKCIJU i voditeljku PINKA! Sraman potez (VIDEO)

Bivši učesnik “Zadruge 6”, koji je nedavno diskvalifikovan, Uroš Ćertić, oglasio se na svom Instagram profilu i ponovo prozivao članove televizije Pink.

Njegova poslednja objava vezana je za voditeljku Pinka Jovanu Jeremić i veoma je uzburkala domaću javnost.

Ćertić je već jednom istupio sa izjavama koje se direktno tiču produkcije. Opleo je po organizaciji samog rijalitija i koncepta istog, te istakao kako nema tog novca koji bi ga naveo da se vrati u Belu kuću, jer neke stvari, kako on kaže, nemaju cenu (više o tome pročitajte OVDE).

Uroš Ćertić

– Dva učesnika su izašla samoinicijativno, od kojih sam jedan i ja. Obojica smo imali ozbiljne honorare i jako dobre uslove, a svi su smatrali da idemo do finala. Zapitajte se da li je rijaliti “krvav leba” i da li je sramota i poniženje za neke od nas u senci velike isplate (80 – 100.000 eura) i da li san, sloboda, psiha, uvrede na račun malih beba, majki i očeva, sestara ima cenu? Ako da, to sigurno nije jedan stančić na Dorćolu od 40-50 kvadrata. Taj mulj neobrazovani, izvlači iz najboljih ljudi ono najgore. Ne postoje pare, ni firma koju šef može da mi prepiše, a da ja provedem tamo 7 dana, a ne 10 meseci. Nikada lakši ljudi, nikada neobrazovaniji, čije sam komplekse i sujete palio na dugme… Neke stvari, neki ljudi, neka mala bića kao što je moje, Miljanova ćerka ili Mikijeva beba, nemaju cenu. Da ne pričam o preljubama supružnika iz sezone u sezonu, fuj! Sramota je za svakoga, sem za đilkoša i skobalja da uđe tamo. Hvala svima koji ste mi govorili da ja nisam za tamo, sada znam, nikada više – ogorčeno je tada poručio Ćertić.

Sada je meta osuda bila voditeljka jutarnjeg progama Jovana Jeremić. Izgleda da se Urošu ni najmanje nije dopao performans Jovane Jeremić u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu, a njen svečani doček u vili je verovatno dodatno podgrejao ostrašćenost.

– Ambasadorka blama – stoji u opisu storija na profilu bivšeg zadrugara. Uz objavu su poređani emotikoni, za koje bi se reklo da iskazuju porugu.

Uroš Ćertić

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.