ALFA I OMEGA: Ognjen Vranješ novom objavom bacio sve u rebus – ovako reaguje na “Karli groznicu”?

 ALFA I OMEGA: Ognjen Vranješ novom objavom bacio sve u rebus – ovako reaguje na “Karli groznicu”?

Foto: ATA images

Publika je odmah postavila pitanje, imaju li ikakve veze?

Jelena Karleuša je poslednjih dana tema broj jedan u medijima regiona ali i šire, budući da je izdala dva nova studijska albuma u svega nedelju dana razmaka – reč je o sada svima dobro poznatim naslovima “Alfa” i “Omega“. Dok ona niže uspeh za uspehom, pored proslavljanja ovog poslovnog uspeha, rođendana i svega što joj se dešava u životu, mnogi su se zapitali šta za to vreme rade Duško Tošić i Ognjen Vranješ.

Oni koji ne vole Jelenu, brže bolje su pokušali da ponovo dovedu u vezu JK i Vranješa, te napravili paralelu između toga šta radi plavokosa pevačica i mlađani fudbaler.

Jelena Karleuša
Foto: ATA images

Dok je JK sinoć održala nastup u okviru manifestacije “Gospojina 2023” pred skoro 70.000 ljudi i premijerno izvela svoju numeru “KarlyB*tch” koju je publika pevala “kao jedan”, mlađani fudbaler se nakon duže pauze oglasio preko svoje socijalne mreže Instagram.

Ognjen Vranješ je posetio teretanu i dizao tegove, snimajući se za publiku, kako bi im pokazao da i dalje postoji, budući da ga u medijima gotovoi nema.

Mnogi su se odmah zapitali kako Vranješ ne mari ni ič za “Alfu” i “Omegu”, odnosno “KarlyB*tch groznicu”, barem ne ovako javno. Reklo bi se da je i on stavio tačku na sve one navode koji su se pojavljivali u medijima prethodnih godina.

Bilo kako bilo, svako je nasatvio da niže uspehe u svojoj branši, a skandal koji je tresao Balkan pre 4 godine (mada trese i dan danas) su ostavili u dalekoj prošlosti.

Ognjen Vranješ
Foto: Instagram/Printscreen/ognjen_vranjes

BONUS VIDEO: Intervju koji je Jelena Karleuša dala za portal Srbija Danas, pogledajte i poslušajte klikom na ovaj link.