“ALEKSANDRA SE PLAŠI DA JE CAR NE OSTAVI ZBOG MAJE!” Sveže izbačeni zadrugari progovorili o tenziji u Beloj kući

 “ALEKSANDRA SE PLAŠI DA JE CAR NE OSTAVI ZBOG MAJE!” Sveže izbačeni zadrugari progovorili o tenziji u Beloj kući

Bivši zadrugari gostovali su sinoć u studiju u Šimanovcima kod Dušice Jakovljević, u toku emisije “Finalna izbacivanja iz Zadruge”.

Među njima bio je Bojan Simić Boki, Sandra Čaprić i Ana Spasojević i izbačena zadrugarka Divna DNK.

Oni su su govorili šta misle o tome da li Aleksandra Nikolić i Filip Car imaju poverenja jedno u drugo.

– Ja mislim da je malo bila rezervisana zbog one čestitke što je gospođa Slovenka poslala i da je nju to uzdrmalo u onom peirodu. Mislim da je bila malo rezervisana, a ona žena je srećna, znači plače – rekao je Boki.

– Možda je zabrinuta zato što Filip ne živi ovde. Bile su neke reči.. – dodao je.

– Nekako smatram da kao da ima strah u sebi, da ne doživi sličnu sudbinu kao ona sa njenim ocem. Videla sam koliko god Filip ima strah da ne izgubi Aleksandru, tako i on nju. Filip koliko se plašio da bude ostavljen, on je ostavio kada je najviše voleo – rekla je Sandra.

– Mislim da ima, pogotovo šta se sve izdešavalo. Nas dve kad pričamo, ona samo govori ”samo da se ne desi isto”, ja joj kažem ti tražiš tenziju, ti strepiš da te on ne ostavi. Gušim se, davim se, a to je znak da će biti sa Majom, to kaže- rekla je Ana.

– On je bio nekako lik, ali je mnogo nervozan čovek. Sa Aleksandrom je dosta pozitivan, čak beži od problema, prija mu njeno društvo- rekla je Divna.

Detaljnije u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ZVEZDAN SE PLAŠI BULIĆA: Kačavenda u pratnji obezbeđenja “Životno smo ugroženi od kada je izašao! Prijavila sam policiji!”

KLIK OVDE