ALEKSANDRA NIKOLIĆ DOBILA INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA! Isplivao snimak gde prenosi zadrugarima (VIDEO)

 ALEKSANDRA NIKOLIĆ DOBILA INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA! Isplivao snimak gde prenosi zadrugarima (VIDEO)

Aktuelna zadrugarka šeste sezone Aleksandra Nikolić, devojka pobednika pete sezone, Dejana Dragojevića, konstantno je na meti budnog oka kamere, a samim tim i zajedničkih fanova, s obzirom da je ove sezone ušla sama, da se bori za opstanak u rijalitiju bez Dragojevića.

Aleksandra je nedavno operisala grudi, jer ju je “pukao silikon” te je nekoliko dana boravila van Bele kuće.

Po povratku nastavila se tema njenog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem, ali i Urošem Ćertićem, kao i Bilalom Brajlovićem, a u poslednje vreme je povezuju i sa bivšim dečkom Stanije Dobrojević, Markom Markovićem.

Fanovi su bili šokirani kada je voditelj Zadruge u programu navodno rekao da ju je Dejan Dragojević ostavio zbog bliskih odnosa sa zadrugarima, a mnogi komentarišu da je ona u kontaktu sa spoljnim svetom, pa se spekuliše da dobija informacije iz spoljnog sveta iako je to striktno zabranjeno zadrugarima.

Na internet stranici Fejsbuk, društvenoj mreži, u jednoj od fan grupa koji prate rijaliti Zadrugu, osvanuo je video gde Aleksandra Nikolić pominje da se bivša supruga Dejana Dragojevića, Dalila Dragojević zaposlila, te da radi kao voditeljka, što je i istina.

– Vodi emisiju na Hajpu – rekla je Aleksandra, a to je tačno, što se može videti  i na Instagramu Dragojevićke:

Odakle ove informacije Nikolićevoj i da li zaista ima nekakav kontakt sa spolljnim svetom, ostaje nam da saznamo, ali kad produkcija ovo sazna, definitivno će biti sankcionisana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

“Aleks guta Zvezdana pogledom, ODLEPILA JE” Danijel Višić raskrinkao zadrugare

Pročitaj još