“ALEKSANDRA I DEJAN SE NEĆE POMIRITI NIKAD! Ona će ZATRUDNETI sa Carem i roditi devojčicu!” Šok prognoze numerologa

 “ALEKSANDRA I DEJAN SE NEĆE POMIRITI NIKAD! Ona će ZATRUDNETI sa Carem i roditi devojčicu!” Šok prognoze numerologa

Nova sezona emisije “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas je zvanično otvorena, a kako to inače i biva, ugostili smo najzanimljivije goste.

U novom izdanju emisije gostovala je naša najpoznatija i najzastupljenija numerološkinja Goca Dragišić.

Goca nam je otkrila šok informacije o događajima koji očekuju najaktuelnije učesnike šeste sezone rijalitija “Zadruga”, pa su tako brojevi po njenom tumačenju rekli da če se Aleksandra Nikolić i Filip Car pomiriti i ostati zajedno do kraja sezone, a da je šansa da se Aleksandra i Dejan Dragojević pomire baš nikakva, te da će se Dejan zaljubiti u potpuno drugu osobu, koja je van rijaliti priče.

– Aleksandri stoji aspekt trudnoće, ona će zatrudneti i rodiće devojčicu – rekla je Goca.

 Sa Carem? – pitala je voditeljka.

– Pa vrlo moguće jer joj stoji konstalacija trudnoće u Zadruzi, sve je moguće – rekla je Goca.

Goca je komentarisala i Filipa Cara, pa je rekla da zaista ne zna šta to devojke vide na njemu, ali je i za Dejana rekla da smatra da nije pravi muškarac.

– Po mom mišljenju Dejan uopšte nije muškarac, kad on može tako da ide kuda ga žena vodi… Nešto tu nije kako treba. Prvo Dalila nije valjala, pa sada ovo… Svoju matičnu porodicu ni zbog koga ne treba ostavljati – bila je jasna numerološkinja, pa progovorila i o pobedniku šeste sezone.

Celu emisiju možete pogledati u videu ispod ovog teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ŠOK ISPOVEST MILANA MILOŠEVIĆA “Ja ne unosim informacije!” Voditelj izneo SVE detalje iz Bele kuće “Aleksandra nije bila srećna sa Dejanom”