ALEKSANDRA DEO NOVCA DALA CARU: Nikolićeva već ostala bez dela nagrade, kupuje mu i besan automobil!

 ALEKSANDRA DEO NOVCA DALA CARU: Nikolićeva već ostala bez dela nagrade, kupuje mu i besan automobil!

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Aleksandra Nikolić je odlukom naroda odnela pobedu u “Zadruzi 6” i osvojila nagradu od 50.000 evra, a iako je očekivala visok plasman, kaže da se pobedi nije nadala. 

Aleks je pobednica sa čak 36% glasova publike, a kada je saznala da je upravo ona pobednica, nije krila sreću i suze radosnice. 

Nakon završenog rijalitija, i informacije da “Zadruge” više neće biti, za mnoge od učesnika rijalitija se postavlja pitanje šta dalje? Izvor blizak pobednici, otkriva za “Super TV” da je Aleksandri najbitnije da je uspela da obezbedi sebe i porodicu. Čitav život sve što radi je, kako kaže izvor, da bi imala krov nad glavom i kako novčano ne bi patila.

Aleksandra Nikolić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

– Mnogi osuđuju Aleksandru zbog ružne prošlosti, ali ona je to videla kao jedino rešenje u tom momentu. Teško je kada ste prepušteni samom sebi i kada ni od čega treba da stvorite nešto – kaže izvor koji u razgovoru za “Super TV” otkriva da se bivša zadrugarka odlučila na otvaranje salona za negu lepote.

– Aleksandra je na tu ideju došla još dok je bila u rijalitiju, ali nije želela da podeli sa ostalima jer nije znala da li će ona biti ta koja će kući odneti ček sa 50.000 evra. Nakon pobede, prelomila je i rekla najbližima u šta će uložiti novac. Samim tim, ne želi više da bude deo javnosti, hoće da se skrasi, što je jednim delom i ostvarila kada je Filipu rekla “da”.

Kako izvor dalje navodi, Nikolićeva je odlučila da deo novca od nagrade da svom vereniku Filipu Caru. 

 Aleksandra je svesna da Filip nije mnogo para zaradio u “Zadruzi” i zato je odlučila da mu jedan deo pokloni. Nakon veridbe, smatra ga članom porodice i mišljenja je da ako će obezbediti porodicu i dati im deo nagrade, onda treba isto da uradi i kada je njen verenik u pitanju – priča izvor i dodaje:

Aleksandra Nikolić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Prijateljice su joj rekle da to ne radi jer se sa Filipom nikad ne zna. Dale su joj do znanja da je Filip ženskaroš i da može da se desi da odustane od ženidbe, te da se raziđu. Tada će uslediti kajanje što je došla na ideju da nagradu troši na njega. Aleksandra je sada sigurna u svog partnera i u planove za njihovu budućnost o kojima su pričali pre nego što su izašli.

Mladi par sada ima bezbroj zajedničkih planova, a jedan od njih je i kupovina “besnog” automobila. 

– Aleks i Filip su još u “Zadruzi” planirali da uzmu zajednički auto. Sada kada je Aleksandra odnela pobedu, te planove mogu i da realizuju. Filipa je malo sramota što neće novčano učestvovati u tome koliko i njegova verenica – govori izvor. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.