ALEKS NAPUSTILA ZADRUGU I TAJNO SE VIDELA SA DEJANOM! Procurili svi detalji susreta – razgovarali su o ovome

 ALEKS NAPUSTILA ZADRUGU I TAJNO SE VIDELA SA DEJANOM! Procurili svi detalji susreta – razgovarali su o ovome

Foto: E – stock/ Časlav Vukojičić

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” pokrenuta je tema o odnosu Aleksandre Nikolić Bilala Brajlovića. 

Dok je komentarisala ovaj odnos, Aleksandra je otkrila da se videla sa Dejanom Dragojevićem kada je napustila “Zadrugu”. Pokušala je da se opravda da joj Dejan nije zamerao druženje sa Bilalom iako se i potezala tema o njima dok je bila u vezi sa Dragojevićem. Priznala je da je razgovarala sa Dejanom o ovoj temi i da se on nije bunio šta je povezuju sa Bilalom.

Podsećamo, Aleksandra je izašla na par dana iz rijalitija kada je imala probleme sa silikonima. U tom periodu kada je napustila imanje je još uvek bila u vezi sa Dejanom.

Aleksandra Nikolić, Darko Tanasijević
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Pošto sam spomenuta u tom pitanju za čokoladicu i Dejana, evo da otkrijem svima, neću da krijem više. Čulo se već, eto, da, ja kada sam izašla odavde, ja se jesam, govorim istinu, videla sam Dejana, čula sam se sa njim. Meni Dejan nije zamerio Bilala. To su budalaštine, da sam htela nešto da imam, imala bih. Dejan je neko ko je pratio “Zadrugu” sa svih mogućih strimova, tako da, da je postojalo nešto, i te kako bi on mene ostavio, snimao njegove klipove i ostavljao – ispričala je Aleksandra.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

BONUS VIDEO: Luna progovorila o razvodu sa Markom – otkrila da li je napustila zajednički dom!