ALEKS NAMESTILA CARU MOMENTALNU DISKVALIFIKACIJU – osvetila mu se na podli način: Car vrišti od besa

 ALEKS NAMESTILA CARU MOMENTALNU DISKVALIFIKACIJU – osvetila mu se na podli način: Car vrišti od besa

Filip Car i Aleksandra Nikolić su raskinuli uz nikad veći haos, a čini se da situacija između njih dvoje postaje sve dramatičnija iz minuta u minut. Nova optuživanja i teške reči, propraćene su uz viku, dreku, psovke i uvrede, ali i potezima očaja.

U međuvremenu Car je odlučio da se vrati Maji Marinković, a povređena Aleks je u svojoj nemoći odlučila da iznese par vrlo problematičnih laži kako bi namestila Caru diskvalifikaciju. O tome svedoči video klip koji se pojavio na Instagramu.      

Zadruga 6
Foto: Instagram/Printscreen/samo_realno6

Naime, Car i Aleks su se nalazili u rihabu gde su se svađali. Momak iz Crikvenice je zamerio Aleks što ga stalno optužuje što je za stolom rekla da je on raskrvario njenu usnu, da ga se**ualno privlače tranvestiti i što mu je pominjala mamu i sestru.

Aleks je ostala bez argumenata pa je smislila vrlo neubedljivu laž kako bi se odbranila. 

Naime, ona je uzela njegovu jaknu i počela da viče da Car, navodno, kod sebe drži drogu koju redovno koristi u Zadruzi.

– Ajmo da vidimo šta imaš u jakni, ajmo da vidimo, znam ja šta ti kriješ i zašto se zatvaraš u kupatilo tokom žurke pa ti bude loše – počela je da priča Aleks. Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Bolesnice, jedna, šta lažeš? Odakle tebi to? Kako misliš da to može da se uradi ako kamere stoje na svakom koraku – bio je besan Filip. 

– Da, pronašla je i Valentina neki prah u jakni pa si joj ti rekao jaoj šta da radim ima da kažem da je soda bikarbona – bila je neubedljiva Aleks. 

–  Jadnica si. Pričaš najveće gluposti – uzvratio je Car.

Zadruga 6
Foto: Instagram/Printscreen/samo_realno6

Aleks naravno nije ništa izvukla iz njegove jakne kako je tvrdila te je očigledno samo blefirala. Naravno da je nemoguće da iko ušmrkava drogu u nos a da to neka kamera ne snimi pošto je svaki ugao kuće dobro pokriven. Isto tako, produkcija nikad ne bi dozvolila da se na taj način pokvari imidž jednoj televiziji.

Aleks je očigledno želela da namesti Filipu diskvalifikaciju kako bi se osvetila. Ipak, čak i kad se nekom nešto namešta, čovek mora malo inteligentnije da postupi u smišljanju laži, a ne kao Aleks ovog puta. Foto: Instagram/Printscreen/samo_realno6

Ceo razgovor možete da pogledate u nastavku: