“ALEKS JE SA MARGINE, NAVIKLA JE NA ULICU!” Zadrugari komentarisali Nikolićevu IZA njenih LEĐA!

 “ALEKS JE SA MARGINE, NAVIKLA JE NA ULICU!” Zadrugari komentarisali Nikolićevu IZA njenih LEĐA!

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Anđela Đuričić Zvezdan Slavnić su se suočili sa Filipom Carem, zbog toga što Filip stalno priča javno da je Aleksandra Nikolić bolji izbor za Slavnića.

Zvezdan je istakao kako Anđela smatra da time ona biva degradirana, te da joj smeta kada se tako govori.

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić, Filip Car
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official


– Vidi, saslušaj me, Anđela smatra da drug to ne radi – rekao je Zvezdan.

– Da li bi volela da sakrijem svoje mišljenje? Sakriću ga, a njemu reći sa strane. Time kažem da si finija, da je Aleks sa margine, da razume takve tipove, navikla je na to, na ulicu, na mangupa, a tebi je sve nepoznanica. Ja vidim da on puca, ja bih voleo da budete super. Da ti kažem prosto, to je jeste najbolji sklad, ti i on, ovakvi momci su uvek želeli takve devojke, ali ne u ovakvom prostoru. Ne ide mi. Smatram da bi mu bolji odnos bio sa Aleksandrom – odgovorio je Car.

– Ja znam šta ti misliš, ali ona misli da je degradiraš. Ja mislim da je tako kako si rekao. Kapiraš mene – dodao je Zvezdan.

– Meni bi bilo draže da vas vidim kako sam vas gledao, a ne namrđoganu kao Helgu. Kad ste već napravili problem, bolje je tako. Baš zato što te znam, kažem da uz njega možda bolje ide Aleksandra. Ako će on da ludi, ti budeš nesrećna, džabe sve. Nije iz loše namere, veruj mi. Ako je odabrao da ide tim putem, želim mu tebe. Ali veruj mi, ja te ne bih istrpeo 7 minuta. Ti meni izgledaš kao moja majka, tako je ona kad sam se vraćao iz škole. Nekad će ta stega biti super, ali ja ga razumem kao muškarca – zaključio je Car.

Kako je ovaj razgovor protekao i šta su to sve izrekli, pogledajte u narednom vidu.

Pročitaj još