ALBANSKA PEVAČICA PONIZILA NOVAKA: Sramnim ponašanjem izazvala gnev naroda – preterala je!

 ALBANSKA PEVAČICA PONIZILA NOVAKA: Sramnim ponašanjem izazvala gnev naroda – preterala je!

Foto: Profimedia/ Reuters

Nije joj prvi put…

Najpopularniji i najuspešniji Srbin današnjice Novak Đoković, mnogima je omiljeni sportista koji je rado viđen i prihvaćen gde god da se pojavi. No, postoje i oni koji baš zbog tog uspeha i same činjenice da je Srbin, ne mogu očima da ga gledaju i na sve načine pokušavaju da ga diskredituju svojim sramnim postupcima.

Upravo opisana situacija, dogovdila se na socijalnoj mreži TikTok, kada je albanska pevačica Rita Ora, misleći da je nekome zabavna, pokušala da Novaka “prozove” jednim postupkom, ne sluteći pritom da će zbog sramnog čina navući gnev nasebe. Evo o čemu je zapravo reč.

Novak Đoković
Foto: Profimedia

Planetarno popularna zvezda aktivna je na socijalnim mrežama i čini se da je publika obožava, ali novim potezom izazvala je gnev naroda.

Pevačica je dugo radila na novom projektu, pa je tako juče izdala novi album, a kada je poželela da ga ispromoviše, rešila je da pozira ispred bilborda koji najavljuje ovo ostvarenje. Tu je i nastao glavni “problem”.

Naime, na bilbordu su se smenjivale različite reklame, dok nije naišla ona koju je pevačica čekala, a jedna od njih bila je reklama sa likom našeg i svetski najboljeg tenisera Novaka Đokovića.

Kada se pojavila njegova fotografija, plavokosa pevačica je pogledala u bilbord, prevrnula očima i odmahnula rukom, a kada je naišla njena slika, ponovo je nabacila osmeh na lice.

Verujemo da je njen snimak bio šaljivog karaktera, ali su ljudi u komentarima odmah burno reagovali oštrim komentarima.

– Nole je kralj. Jedan je Nole. Prvo Nole pa sve drugo – samo su neki od komentara koje su ispod pomenute objave ostavljali ljudi, te je pevačica zasigurno ostala zatečena, budući da ovakve reakcije nije očekivala… Ili možda jeste? Pogledajte sledeći snimak, pa prosudite sami.

@ritaora When you’re waiting for your billboard in Leicester Square 😅😍 Thanks @Spotify ♬ Waiting for You – Rita Ora