“AKO IZBACIM SLIKU IZ TELEFONA KOJU IMAM, ti si devojko, ZAVRŠILA PRIČU!” Bane Đokić zapretio Maji Marinković i njenom ocu

 “AKO IZBACIM SLIKU IZ TELEFONA KOJU IMAM, ti si devojko, ZAVRŠILA PRIČU!” Bane Đokić zapretio Maji Marinković i njenom ocu

U novom izdanju emisije “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo bivšeg zadrugara i vlasnika čuvenog Etno sela u kojem učesnici Zadruge provode najviše vremena po završetku svake sezone, Baneta Đokića.

Bane je nedavno započeo žestok rat sa ocem Maje MarinkovićRadomirom Takijem Marinkovićem kada je objavio snimak obnažene Maje kako sedi na krevetu, a u opisu snimka on navodi da Maja psuje upravo Taki i da je u alkoholisanom stanju.

Majin otac se ubrzo oglasio, pa najavio tužbu za Baneta, a Bane mu je u emisiji “Između dve vatre” zapretio sa još materijala koji poseduje o Maji.

– Bolje da me ne diraju, neke snimke koje imam je nelegalno objaviti, tako da je bolje da ćute i da me ne teraju da se branim – rekao je Đokić.

 Imamo mi i snimke sa sigurnosnih kamera koje nikada ne koristimo u privatne svrhe već samo kada se dogodi neka situacija, a bilo ih je dosta tako da su snimci sačuvani i ja ih imam – rekao je Bane.

 Ja sam već imao rat sa Majom kada sam branio moju drugaricu Sandru Čaprić, ona je mene provocirala i pljuvala i ja sam se branio i rekao Maji: “Devojko, ako ja plasiram sliku koju imam u telefonu, ti si završila priču!” – zapretio je Bane u emisiji Između dve vatre.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO:”Pobeđuju samo loši ljudi!” Marko MMA napao Anu, pa potkačio i Zvezdana “Nije on nikakav mangup”