“AGRESIVAC, VUCIBATINA!” Sofija Una i Uroš Ćertić RASKINULI – Bivša zadrugarka iznela detalje razlaza od kaskadera

 “AGRESIVAC, VUCIBATINA!” Sofija Una i Uroš Ćertić RASKINULI – Bivša zadrugarka iznela detalje razlaza od kaskadera

Bivša zadrugarka Sofija Una Manić u emisiji Između dve vatre dotakla se svoje veze sa kaskaderom i bivšim zadrugarom Urošem Ćertićem.

Naime njih dvoje su ubrzo nakon izlaska iz Zadruge uplovili u vezu, a još brže, čini se rastali.

Sofija je sada otkrila detalje njihove veze, pa otkrila da kaskader ipak nije ono što je ona mislila da je, te da je promenila mišljenje o njemu tokom kratke veze.

Kako je objasnila, njemu se nije dopadalo njeno društvo, a njoj njegovo.

– Ne treba mi muškarac koji želi da mi gradi karijeri i čije ratove moram ja da vodim – rekla je ona u emisiji, pa se dotakla onoga što joj je smetalo kod kaskadera:

– Uroš važi za kvalitetnog momka i veoma poželjnog kod žena, šta te je nateralo da promeniš mišljenje? – pitala je voditeljka.

– Kako on sada kaže, mi smo sada bliski prijatelji… da – rekla je Sofija na pitanje da li su u vezi, pa dodala:

– Neke stvari su se izdešavale i mislim da sam izašla iz rijalitija malo “polupana” i sve sam to na brzinu, mora malo da prođe vremena za bolje upoznavanje, neke stvari mi se iskreno ne dopadaju. Mene limitirati, to ne dolazi u obzir, da mi neko određuje šta ću da izjavim u nekoj emisiji ili da se ne slažeš sa kim se družim – objasnila je ona, pa se nadovezala:

– Ako je moj bivši muž ponosan na mene posle Zadruge i svih naslova, šta onda treba Uroš da kaže sa svojim renomeom i sa nekom slikom u javnosti koju ima. Malo nisam slušala ljude, koji su mi govorili “Ma šta će ti on”, “Spala si sa diplomate na nanogicu”, govorili su mi da je prevarant, vucibatina, agresivac, ja nemam loše komentare, svi loši su zbog njega isključivo – rekla je Sofija Una.

Detaljnije pogledajte u videu ispod ovog teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Provela noć sa UBICOM pred MASAKR: Jeziva ispovest zadrugarke o Urošu Blažiću iz Mladenovca “Bio je pažljiv i nasmejan”

KLIK OVDE ZA STRAVIČNU ISPOVEST ZADRUGARKE O UBICI IZ MLADENOVCA