PRVA PORUKA MARJANOVIĆA IZ ZATVORA! “Sve mi liči…” Otkriva – ovo je njegov sledeći korak

 PRVA PORUKA MARJANOVIĆA IZ ZATVORA! “Sve mi liči…” Otkriva – ovo je njegov sledeći korak

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Zoran je poručio iz zatvora da se i dalje drži i da će na sve moguće načine da pokuša da dokaže svoju nevinost. Poručio je da mu sve liči na neku bajku, rekao je ekskluzivno Aleksandar Zarić, advokat Zorana Marjanovića.

Advokat Zarić je rekao da je kazna izrečena Zoranu neverovatna. Dodaje da su očekivali da bi moglo doći do ovakve presude, iako su znali da su svi dokazi protiv njega tanki i labavi.

– Sve što smo imali da kažemo, rekli smo u sudnici. Neki su čak rekli da je o unapred osuđen. Mi smatramo da on nije imao fer i korektno suđenje, ali i ceo postupak – rekao je Zarić.

Kako kaže, sam način vođenja postupka pokazivao je da on neće imati neku šansu da bude oslobođen.

– Sada nakon izrečene presude, zapanjen sam onim što govore neki ljudi – rekao je Zarić.

On je istakao da ne možemo da presudimo javnosti, jedini koji može da presudi je sud, rekao je Zarić, komentarišući to što se celokupna javnost bavi ovim slučajem.

– Napisaćemo žalbu, po krivičnom postupku on je još uvek nevin čovek, dok ne bude pravosnažna presuda doneta – rekao je Zarić.

Kako kaže, ne bi uzimao zdravo za gotovo presudu, dodaje da će se kvalitet iste gledati na apelacionom sudu.

Zarić je rekao, komentarišući blato sa pantalona Zorana Marjanovića, da je to više puta rečeno, i da je ono istog sastava na celom nasipu.

– On nigde nije bežao, nije ometao postupak – rekao je Zarić.

Zarić je dodao da su se pojavili novi podaci tek nakon što je osuđen. Dodaje da se pojavila žena koja je izjavila da je pratio čovek u crnoj jakni.