“MOLIM BOGA DA MI POMOGNE”: Đoković govorio o povredi i ZABRINUO SVE (VIDEO)

 “MOLIM BOGA DA MI POMOGNE”: Đoković govorio o povredi i ZABRINUO SVE (VIDEO)

Novak Đoković je savladao još jednu prepreku. Srpski teniser plasirao se u treće kolo Australijan opena pošto je savladao kvalifikanta Enza Kuakoa sa 6:1, 6:7 (5), 6:2, 6:0.

Do pobede je došao uprkos problemima sa povredom zadnje lože leve noge, zbog koje je u završnici drugog seta uzeo i medicinski tajmaut. Zabrinuo je svoje navijače, ali i sve u svome timu.

Barbara Šet ga je pitala kako je izneo meč zbog provokacija.

Bilo je od svega pomalo večeras, srećan sam što sam prošao kroz ovakav meč, jeste da sam igrao četiri seta, želeo sam tri, ali dobro. Priznanje njemu ide, dobar tenis je igrao krajem drugog seta. Može da bude to “električno”, na pozitivan i negativan način za igrače – istakao je Novak.

Prokomentarisao je i loptice koje su drugačije nego pre u Melburnu.

Loptice su malo sporije nego pre nekoliko godina, mislim da dosta igrača se žali, ja se ne žalim, ali primećujem i komentarišem. To je u ovim uslovi malo teže, on je sjajan atleta, dobro se kreće, ide napred, nije promašivao, udarao je jako dobro. Posle svega, imao sam dobar start u 3. i 4. setu – dodao je Đoković.

Barbara Šet je pitala i za povredu zadnje lože.

Nije uopšte dobro, da budem iskren sa sobom. Ali idem dan po dan, molim Boga da pomogne, tu su i fizioterapeuti. Hajde da idemo dan za danom, nadam se da ću biti spreman – zaključio je srpski teniser.

Najnovije vesti o najboljem srpskom teniseru možete naći na ovom linku – NOVAK ĐOKOVIĆ.