3 MESECA NAKON TRAGIČNE SMRTI: Prva ISPOVEST maserke i ljubavnice Vidoja Ristovića – Zatvorila salon!

 3 MESECA NAKON TRAGIČNE SMRTI: Prva ISPOVEST maserke i ljubavnice Vidoja Ristovića – Zatvorila salon!

Foto: Srbija Danas

Navodna ljubavnica Vidoja Ristovića (44) Danijela Bojić prvi put je otkrila dosad nepoznate detalje o odnosu s istoričarem.

Potresena žena navodno je i dalje u strahu od svakog nepoznatog broja koji je pozove, pa jedva priča nakon šoka koji je doživela.

Naime, Danijela već tri meseca, otkako je Vidoje preminuo kod nje u stanu na Zvezdari, ne može da se oporavi, ona je prestala i da radi dok ne dođe sebi, piše “Republika”.

Nikolina Pišek, Vitor Ristović
Foto: ATA Images

– Imala sam blizak smrtni slučaj. Neću raditi neko vreme u stanu niti primati nove ljude. Salon sam zatvorila na neko vreme, nisam više tamo u stanu, u kući sam. Povremeno radim i kod kuće. Tamo se neću vraćati dok se ja i svi moji ne oporavimo, bar do septembra – rekla je Danijela.

Kako navodno kažu Danijeline komšije, ona se potpuno povukla i ne želi ni sa kim da priča o užasu koji se desio kod nje u stanu.

– Nismo je odavno videli, iz stana se ne čuje niko, kao da više i ne živi tu. Nikom ne bi bilo lako da tako nešto doživi. Zamislite da vam muškarac umre u krevetu, pa to je strašno, to ne možete tako lako da zaboravite. Svakako, najstrašnije je što je Vidoje, mlad čovek, umro, sve ostalo će proći. Danijela će svakako imati traume za ceo život zbog svega što se desilo, ali će se oporaviti – kaže komšinica koja živi u istoj zgradi gde i Bojićeva.

Nikolina Pišek, Vidoje Ristović
Foto: Instagram prinscreen/nikolina_pisek

Podsećamo, Danijela je u policijskom iskazu potvrdila da je istoričar umetnosti umro nakon intimnog odnosa s njom. Ona je na saslušanju otkrila da joj je taj dan bio rođendan i da su ga slavili u njenom iznajmljenom stanu na Zvezdari, gde je Ristović, nažalost, i preminuo. U policijskom iskazu priznala je da je bila u vezi s Vidojem, te da ništa nije slutilo na ovakvu tragediju. Prema njenim rečima, on je te noći bio raspoložen, dobro se osećao, a nakon odnosa su zaspali i više se nije probudio.

“POSLEDICA OPERACIJE JE IZRAŽENA!” Džejla Ramović otkrila kako se oseća nakon HIRURŠKOG ZAHVATA!

Pročitaj još