3.000 EVRA ULOŽILA SAMO U LICE! PODLIVI, MODRICE, ZAVOJI! Bivša zadrugarka promenila lični opis (FOTO)

 3.000 EVRA ULOŽILA SAMO U LICE! PODLIVI, MODRICE, ZAVOJI! Bivša zadrugarka promenila lični opis (FOTO)

Bivša učesnica Zadruge Snežana Bogdanović, zaputila se u Tursku, gde važe da su najbolji hirurzi na svetu, kako bi operisala nos.

Kako SrbijaDanas saznaje, Sneža je sada dobro, ali na fotografijama i ne izgleda baš tako, budući da je celo lice zadrugarke u podlivima, zavojima i modricama, do te mere da jedva vidi na oči.

Sneža se oglasila za SrbijaDanas, te otkrila da je imala poverenja samo u profesionalne hirurge u Turskoj, kojima je platila čak 3.000 evra za transformaciju na licu:

– Strašno je, u bolovima sam jakim, cela natečena. Sve ovo me je koštalo 3.000 evra, ali sam imala maksimalno poverenje u lekare da će ishod biti baš onakav kakav želim. Isplatiće se! – rekla je Sneža kroz smeh za naš portal.

Podsetimo, Bogdanovićeva je nakon diskvalifikacije iz Bele kuće bila naš gost u emisiji “Između dve vatre” gde je otkrila sve detalje odnosa sa Kristijanom Golubovićem, ali i sa Jovanom Tomić Matorom.

CELU EMISIJU POGLEDAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Provela noć sa UBICOM pred MASAKR: Jeziva ispovest zadrugarke o Urošu Blažiću iz Mladenovca “Bio je pažljiv i nasmejan”

KLIK OVDE ZA STRAVIČNU ISPOVEST ZADRUGARKE O UBICI IZ MLADENOVCA