“IZGUBILA SAM DETE ZBOG UDARCA U STOMAK!” Anina drugarica o tragičnom gubitku sina – Odmah je preminuo

 “IZGUBILA SAM DETE ZBOG UDARCA U STOMAK!” Anina drugarica o tragičnom gubitku sina – Odmah je preminuo

Jovana Novakov Šmizla proslavila se u rijalitiju “Parovi”, a trenutno je aktuelna kao Zvezdanova i Anina drugarica.

Nakon što su se oglasili mnogi poznanici i prijatelji poznatog para povodom jakih emocija kojima se svakodnevno “časte”, oglasila se i Šmizla, koja je, kako navodi, bila uz Anu pre njenog ulaska. 

nenad-marinkovic-gastoz,-jovana-novakov-smizla
Foto: Srbija Danas

– Zvezdan nije psihopata. Ana tačno zna gde da ga pecka i gde ga boli. Nije istina da sam obilazila Slavnića i da sam mu bila na spisku. Da sam išla kod Zvezdana u zatvor, on bi još bio tamo. Njanjava je uradila nešto napolju, što je Zvezdana izbacilo iz takta, i sad se tako ponaša – rekla je Šmizla.

– Zvezdan nije psihopata i nasilnik? Dabogda ti takav u kuci bio! Ono je mucno gledati – rekao je neko u komentaru.

– Ona mu se stalno unosi u facu, čapka ga i provocira a posle se kao plaši. To je prosto turblenta veza, nema nikakve veze sa nasiljem. Ona je potpisala ugovor i to u ugovoru stoji definisano. Vi kao da ne znate ko su žrtve nasilja – odgovorila je Jovana.

Jovana Novakov Šmizla
Foto: Instagram/shmizla

– Ja sam shvatila da si ti folirat i glumila si Ani dobru drugaricu, pa si sve izdala! To radiš da bi ušla u “Zadrugu”, ali znam da nećeš ući jer te neće pustiti! Otkrila si nam dosta istine! Dvolična si do Boga! Kučka brani kučku, lopov lopova ,nasilnik nasilnika, takvim kao što si ti ne trebaju deca – glasio je još jedan provokativan komentar.

– Izgubila sam dete zbog udarca u stomak! Tako sam izgubila dete. Beba, dečak, je imala hematom na glavi i odmah je umrlo. Pitali smo da li prave žrtve nasilja treba tako da se ponašaju. Ja nikada ne bih radila to što Ana radi. Ja ne pljujem sada po njemu (čoveku sa kojim je ostala u drugom stanju) jer je on bio u mom životu – rekla je Jovana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.